Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2021 19:55 - Странната периодичност на най-смъртоносните епидемии издава тяхната изкуствена природа
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 746 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 07.12.2021 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Странната периодичност на най-смъртоносните епидемии издава тяхната изкуствена природа

събота, 4 декември 2021 г. Нео Нула

image

 Обърнете внимание на факта с каква ясна периодичност се случват най-смъртоносните епидемии на нашата планета. Разбира се, всъщност няма такава точност от година на година като на фигурата. Но все пак може ли това да е случайност? Факт е, че в науката съществува "принцип на трите", който се използва във всички практически експерименти и експерименти. Същността на този метод е, че ако едно събитие се случи веднъж, то може да е инцидент. Ако едно събитие се случи два пъти подред, то може да се окаже съвпадение. но някакъв резултат, получен три пъти подред, вече е естествен. Ето защо резултатите от всеки експеримент се считат за надеждни, ако са получени три пъти подред.

Това означава, че няма „случайност“ или „съвпадение“ във факта, че най-опасните и смъртоносни епидемии се появяват на нашата планета веднъж на век. Всичко това е резултат от действието на враждебна на човечеството сила, придържаща се към много специфичен план, чиято цел е да намали числеността на човечеството. Не можем да кажем с абсолютна сигурност коя е тази сила, но вероятно говорим за враждебна към нас нехуманоидна цивилизация, окупирала планетата в миналото и тайно упражняваща своя глобален контрол над човечеството посредством хибридни нечовеци, специално отгледани по време на генетични експерименти, които само външно приличат на хората и които в крайна сметка формират сатанинските кланове на световния "елит".

Тези кланове на глобалистите-сатанисти са известни като "световно правителство", "комитет на 300", "черна аристокрация" и т.н. И това е само видимата част от враждебната сила, която стои зад организирането на световни войни, кървави революции, мащабни саботажи, провокиране на техногенни и природни бедствия, катастрофални климатични и метеорологични промени. Смъртоносните епидемии и пандемии също са на тяхната съвест. Само сегашният "ковид", обявен от глобалистите, и "испанският грип", който го предшества преди 100 години, имат всички признаци, че истинската причина за масовата смърт и болезненото състояние на хората е използването на химически бойни агенти. Тъй като първата употреба на химически бойни агенти се състоя през 1915 г., не беше технически невъзможно това да се приложи.

Между другото, по време на „испанския грип“ също бяха въведени и карантинни мерки, беше обявен масков режим и бяха наложени масови ваксинации на хората в редица страни. Но обърнете внимание на едно интересно нещо: първите смъртни случаи от „испанския“ грип в края на 1917 г. са регистрирани сред британски войници в огромен военен лагер (около 100 хиляди войници) близо до град Етапле в Северна Франция. Там работеха най-големите болници, където лекуваха огнестрелни рани и жертви на химически атаки. Т.е. очевидно "испанският грип" е пряко свързан с химическото отравяне на хора, което при контакт с отровените се предава от човек на човек. Ето защо карантинните мерки и масковият режим всъщност бяха необходими, за да се намали радиусът на разпространение на остатъците от химически бойни агенти, издишвани от заразените.

Ето например какви мерки бяха взети в САЩ. Както в наше време, в повечето градове в Северна Америка църквите, баровете, ресторантите и кината бяха затворени за цяла година: магазините обслужваха клиенти извън сградата, на чист въздух. Децата учеха у дома, съдилищата отлагаха присъдите „до по-добри времена“. При влизане в трамваи в Ню Йорк полицията изисква пътниците да носят марлена превръзка на лицата си; в щата Аризона ръкостискането и целуването са забранени от закона. Плюването на противник по време на кавги (дори между съпрузи) се наказваше с пет години затвор. Но все пак 675 000 случая на испански грип са починали в Съединените щати, 425 000 във Франция и 300 000 в Испания. Но извън „цивилизования“ свят положението беше още по-лошо. Например, 12 милиона души загинаха в Британска Индия, 20% от населението загина на територията на съвременната африканска държава Замбия и на островите на архипелага Самоа, а във френската колония Таити загинаха 13% от местните жители само за един месец.

И ето още една характеристика, която доказва, че истинската причина за тази епидемия изобщо не е вирус. Така и все още не е ясно защо в определен момент той просто се „изпари“. Например, на 16 октомври 1918 г. беше обявено, че 4597 души са починали от тази инфекция в американския град Филаделфия за една седмица, а на 11 ноември в града не е регистриран нито един случай на инфекция. Никога не е намерено истинско научно обяснение за този факт. Възможно ли е „испанката“, безмилостно унищожаваща милиони от населението на света, изведнъж да изчезне от само себе си за една нощ? Очевидно не. Просто програмата за намаляване на населението на планетата от враждебна на човечеството сила беше завършена след постигане на целта си.

Учените, които се губят в предположенията за истинската причина за появата и изчезването на тази смъртоносна „болест“, само предполагат, че вирусът отново е рязко мутирал, престанал да бъде фатален и се е превърнал в обикновена ОРВИ. Но, както показва опитът, всички мутации на вируси обикновено се случват с увеличаване на тяхната опасност. Следователно нито един вирус не може просто да се „изпари“ за една нощ. Но отровните вещества, когато се спре употребата им, постепенно се разсейват и, благодарение на процесите на самопочистване в природата, изчезват.

Нека разгледаме характерните симптоми на "испанския грип" като допълнително разсъждение. Те винаги са били едни и същи: кървава кашлица, висока температура (39-40 градуса), белодробен кръвоизлив и пневмония. Пациентът умира само за 3-4 дни и често са минавали само 10 часа от инфекцията до смъртта на пациента. Обърнете внимание: отново кашлица, отново висока температура и белодробни проблеми! Но ако сравним всичко това с ефекта на задушаващи токсични вещества, които включват фосген, дифосген и хлор, използван през Първата световна война като военен агент, тогава ще забележим изненадващо сходство: „Тези агенти действат върху тялото само през дихателните пътища. В замърсената атмосфера в началния период се наблюдава характерна миризма на ОВ, лека болка в очите, неприятен вкус в устата, стягане в гърдите, кашлица от 1 до 24 часа. постепенно или бурно се развива белодробен оток.Обща слабост, главоболие, стягане в гърдите, задух, суха кашлица.По-нататъшното дишане става често и повърхностно (до 50-60 в минута), кашлицата се засилва с отделяне на обилна храчка, често смесена с кръв“.

http://voenservice.ru/boevaya_podgotovka/voenno-meditsinskaya-podgotovka/osnovnyie-priznaki-porajeniya-otravlyayuschimi-veschestvami-ov-pervaya-pomosch-pri-porajeniyah-otravlyayuschimi-veschestvami

Е, все още ли мислите, че причината за появата на "испанския грип" е някакъв вирус? Но защо тогава той на практика не докосна територията на Съветска Русия, въпреки факта, че беше нападната от армиите на интервенционистите от много страни, където успешно пожъна своята смъртоносна „реколта“? Учените отново не могат разбираемо да обяснят това явление. Но имам логично обяснение за това. Факт е, че враждебната сила, която стои зад периодичното "изтъняване" на населението, разбираше отлично, че в Русия в резултат на Първата световна война, след това въоръжен преврат и "червен терор", а след това - интервенция и братоубийствена гражданска война, и така има значителен спад на населението. Ето защо нямаше нужда да се тровят допълнително жителите на Съветска Русия с химически бойни агенти. И всички тези отравяния се случват главно само в онези региони, които са окупирани от нашествениците. И затова само 0,3% от населението на страната е починало там от „испанския грип”, което е много по-ниско, отколкото в други европейски страни. Според официалните данни през 1918-1919 г., през 18-те месеца, през които испанката "ходи" по нашата планета, са загинали 50-100 милиона души, което е около 3-5% от общото население на Земята и около 550 милиона души - 29,5%.

Но защо всички са толкова сигурни, че това е вирус? Само защото симптомите на инфекцията се предават от човек на човек чрез личен контакт? Но в края на краищата химическите бойни агенти също действат по същия начин. Следователно, разбира се, карантинните мерки са необходими за такава инфекция, но ефективността на т.нар. "ваксини" е много съмнителна. Освен това те вероятно увеличават негативния ефект върху организма, заразен с химическо отравяне. Малко хора знаят, че универсалната и задължителна ваксинация засегна много военнослужещи от страните от Антантата по време на Първата световна война. И на първо място - войниците от американската армия. "Испанката" започна да "коси" и населението на САЩ, след като войниците се върнаха у дома след войната. В същото време смъртността сред ваксинираните войници е 4 пъти по-висока, отколкото сред неваксинираното население. Явно някой си е помислил, че САЩ "не са изпълнили" плана за загуба на население по време на световната война, поради което започват да преследват населението на тази страна. И в същото време ние прекрасно виждаме как задължителната ваксинация е увеличила тази смъртност. Така че, наред с използването на токсични вещества, това е вторият фактор за леталния ефект на т.нар. „епидемия от испански грип“.

https://www.fondsk.ru/news/2021/11/15/ispanka-ili-strashnaja-tajna-kotoruju-pytajutsja-skryvat-54906.html

https://e-news.su/inopressa/210014-epidemiya-grippa-1918-goda-byla-vyzvana-vakcinaciey.html

За съжаление, авторите на тези публикации не са идентифицирали основния източник и смъртоносен фактор на тези опасни „епидемии“ – токсичните вещества. Експерименталните ваксини и неподходящите лечения само увеличават смъртността от тяхното въздействие. Основата за правилното лечение на отравяне с химически токсични вещества трябва да бъде бързото и ефективно елиминиране на токсините от тялото. Между другото, в страни като Русия и Гърция масова и универсална ваксинация не беше извършена и това също изигра положителна роля за намаляване на смъртността от „испанския грип“. Знаете ли кой още тогава "надзирава" борбата с "епидемията от испански грип"? Все същите кланове на Рокфелер и Гейтс от световния сатанински „елит“, които го правят сега и по време на „пандемията covid-19“.

Така че участието на сатанинските кланове на световния „елит” във всичко това е съвсем очевидно. Единственият въпрос е кои точно са техните господари, които периодично организират "намаляване" на населението на Земята с помощта на своите слуги, някои от които са специализирани в провокирането и финансирането на световни войни и кървави революции, а други - в смъртоносни "епидемии", които са в Факт е последица от използването на химическо оръжие срещу човечеството. И тези дни по-голямата част от разпространението на химическата отрова става с помощта на кемтрейлс, за които вече говорих. Ето защо изблици на заболеваемост и смъртност от "covid", които едно към едно отговарят на симптомите на отравяне с химически опасни вещества, започват след появата на характерните следи от химикали, подредени "в клетка" за равномерно разпръскване в небето над главата ви.

И неслучайно медиите, контролирани от сатанинските кланове на глобалистите, вече започнаха да крещят истерично за предполагаемото „съобщение за появата на COVID-19 от пръскане на фосген се оказа ненадеждно“ и по подобни лъжливи "опровержения" могат да се намерят ресурсите на наемните бърборковци, служещи на враговете на човечеството.

https://lenta.ru/news/2021/11/16/pnevmonit/

На какво се основават подобни разкрития, продадени от сатанистите на журналисти от медиите, контролирани от глобалистите? Нека вземем за основа горната статия на ресурса lenta.ru: „Отравящият" самолет, чиито снимки са придружени от съобщения в месинджъри и социални мрежи, е самолет за гасене на пожари - Supertanker 747, - проектиран на базата на на Boeing 747. Бялата течност на снимката, изпусната от самолета е вода или специално средство за погасяване на пожарите. Резервоарите на другата снимка, за които се твърди, че са пълни с токсична течност, всъщност се използват като баласт за тестване на самолети и симулират теглото на пътниците, според кратката информация за самолета на уебсайта на авиолайнерите. Публикация, за която се твърди, че показва резервоари с токсични вещества, използва снимка от този сайт.

И накрая, симптомите на отравяне с фосген, обсъждани в публикациите, са различни от тези на коронавирус. На първо място, фосгенът има специфична миризма на гнили плодове или сено. Ще се забелязват големи концентрации на тази миризма в градовете. И така, симптоми на отравяне: белодробен оток, силно задушаване, токсичен бронхит, пневмония, плеврит и често халюцинации. Основните симптоми на COVID-19 обаче са хрема, възпалено гърло и главоболие. Като цяло се усеща като обикновена настинка в ранните етапи. В същото време симптомите на отравяне с фосген се появяват след няколко часа, а симптомите на коронавирус - след няколко дни.

За съжаление, по някаква причина изданието не ни предоставя снимки на точно този „пожарен самолет“ в подкрепа на думите си. И разбира се, по никакъв начин не можем да сме сигурни, че „бялата течност на снимката, изпусната от самолета, е вода или специален агент за гасене на пожари“. Някой предоставил ли ни е химичен анализ на тази много течност? Не! Просто ни се предлага сляпо да вярваме, че това е вода или пожарогасителен агент. Е, наличието на модификации на противопожарния самолет Supertanker 747, проектиран на базата на Boeing 747, по никакъв начин не опровергава възможността за създаване на самолет на същата база за пръскане на химикали. Т.е. всички тези откази са предназначени за лековерни глупаци, които не могат да използват независимо мислене.

Сега по втората точка, чието обяснение е предназначено също за хора, учили химия по учебници за слабоумни роби от фондацията на юдеохазарския олигарх Сорос. В крайна сметка всеки човек с мозък разбира, че тежестта на отравянето зависи от концентрацията на токсичното вещество и продължителността на неговото въздействие върху тялото. Следователно при по-слаба концентрация ефектът ще бъде по-малък и ще се прояви само под формата на хрема и кашлица, както и главоболие. И не бива да се разчита на пълното слабоумие на самите слуги на сатанистите, които се занимават с пръскане на химикали. В крайна сметка, ако използваха 100% концентрация на тези токсични вещества, това би било твърде забележимо. Тяхната задача е да накарат отровния ефект да се прояви постепенно и да наподобява ефекта на „вирусна инфекция“. Това е разчетено. В противен случай как можете да принудите гражданите към експериментална ваксинация? Само чрез истерично нагнетяване на страх от "умиране от вируса" и обявяването на създаването на "чудотворни ваксини", които уж "спасяват" от него. Но за да се появи този страх, са необходими истински заразени и мъртви.

Що се отнася до липсата на характерни миризми на фосген и дифосген в атмосферата, това може да се обясни не само с малката им концентрация. Освен това в провинцията миризмата на „гнило сено” или „плодове” не може да изненада никого. А градовете са пълни с други източници на миризми, включително от ТЕЦ и промишлени предприятия, и от същите инсталации за изгаряне, които могат да прекъснат миризмата на ОВ. Освен това е глупаво да се използва такова евтино "извинение" в наше време, когато успехът на битовата химия позволява използването на "неутрализатори на миризми" дори във всеки апартамент. Но какво им пречи да се използват директно в самия разтвор на ОВ? Да, в това няма нищо технически невъзможно.

Е, за да ви докажа най-после крещящата лъжа на медиите, контролирани от световната сатанинска мафия, в една от следващите публикации ще ви разкажа за едно от уж „несъществуващите“ подразделения на глобалисти, занимаващи се с пръскане на химикали, „нишките“, от които отиват към такава глобалистка организация като НАТО. И всички тези евтини „извинения“ само за пореден път потвърждават изкуствеността на подобни смъртоносни „епидемии“ за човечеството, каквато беше епидемията от „испанския грип“ и сегашния „covid-19“. Междувременно раздвижете мозъците си на кого служат такива информационни ресурси като Lenta.ru, Kazinform, «Вечерняя Москва», «Аргументы и факты» и т.н., които се втурнаха да публикуват този „опровергаващ“ материал в интерес на техните собственици и доколко можете да се доверите на информация от тези ресурси.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Значи вирусът мутира....
07.12.2021 21:06
когато пуснат химтрейлса?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757890
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031